DonkereDagenFestival_bkg
 • assistantDe Grote Beersend

  De Grote Beer is altijd te vinden en een ideaal oriëntatiepunt.

  location_on Vlak bij de Vischpoort staat onze eigen Grote Beer - tent, waar je tussendoor een drankje kan bestellen of kan opwarmen.
  Donkere Dagen Festival, Harderwijk
  Na afloop zorgt de funkband Seven Eleven voor een spetterend optreden op de Vischmarkt. Gratis toegang voor iedereen!

  Seven Eleven maakt al meer dan 30 jaar funk zoals funk bedoeld is. Stilstaan bij een concert van Seven Eleven is dan ook geen optie.

  De funkband, die uitstapjes naar hiphop, soul en jazz niet schuwt, werkte met kopstukken uit de Amerikaanse funkwereld, zoals Fred Wesley, Louis Johnson en The Brides of Funkenstein. De band stond op vele nationale en internationale podia en festivals waaronder driemaal op het North Sea Jazz Festival.

  In de afgelopen jaren werd de track ‘7-1-1’ in de VS genomineerd door de vakjury van de IMAs (Independent Music Awards) en won de band de Rock Award van de staat Colorado. In 2017 verscheen het nummer ‘Good Life’ op een Amerikaans verzamelalbum met internationale funkartiesten. Ook in Nederland heeft Seven Eleven een uitstekende reputatie.

  In 2019 bestijgt Seven Eleven de podia met een vette funkshow die het publiek weer ouderwets laat swingen, te beginnen op 19 januari in Harderwijk tijdens het Donkere Dagen Festival.